tabafbeelding-joyce-optiek-contact-amersfoort-2560x900

Joyce Optiek in Hoogland

Op zoek naar een goede opticien in Hoogland? Joyce Optiek heeft sinds april 2015 naast een vestiging in Amersfoort ook een optiekzaak in deze plaats. Dezelfde persoonlijke benadering, vakmanschap, kwaliteit en service, maar dan op een andere plek. 

Onze collectie brillen en zonnebrillen

De collecties worden net als bij onze vestiging in Amersfoort met zorg samengesteld. We vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met een mooie bril, en dus zult u naast de gangbare modemerken ook eigenwijzere merken vinden die net wat anders zijn dan anders. Zo hopen we iedereen de bril te kunnen bieden die bij hem of haar past.

Contactlenzen

Niet iedereen is gek op brillen. Voor deze groep vormen contactlenzen een goed alternatief. Om deze veilig en comfortabel te kunnen dragen, is het wel van belang dat u goed advies krijgt. Een advies dat past bij uw ogen en de situaties waarin u de lenzen wilt gaan dragen. Wij zijn u graag van dienst met zo'n persoonlijk advies. Ook nadat u met uw lenzen de deur uit bent gelopen, staan we altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Door periodieke lenscontroles houden we bovendien de gezondheid van uw ogen en de geschiktheid van de lenzen in de gaten. Lensdragen met zicht op de toekomst!

Voor al uw oogzaken bent u welkom bij Joyce Optiek in Hoogland. Graag tot ziens!

Joyce Optiek Hoogland

Kraailandhof 24b
3828 JM Hoogland
033-4666354

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 20.00*
Zaterdag 09.00 - 17.00

* Open op koopavond van april tot en met augustus

Top